WeCreativez WhatsApp Support
MijnKennis is dé multifunctionele partner voor ondernemers. Wij hebben alle specialisten onder één dak die zorgen voor een soepele bedrijfsvoering. Denk daarbij aan salarisafhandeling, pensioenen, verzekeringen, Arbo en natuurlijk ook online administratie en juridisch advies.
Bereikbaar via WhatsApp op werkdagen van 8.00 uur – 21.00 uur

Chris Hoeben

Junior relatiebeheerder

"Bergen verzet je door elke dag kleine keien te verplaatsen."

Wie: Chris Hoeben (24, thuiswonend)

Werkzaam bij MijnKennis sinds: juni 2018

Functie: Junior Assistent Accountant

 

Waar werk je?:
Ik werk op het kantoor in Lent.

Hoe ben je bij MijnKennis terecht gekomen?
Vorig jaar november volgde ik de opleiding Financiële Beroepen op het ROC in Nijmegen. Via mijn studieloopbaanbegeleider kreeg ik de kans om te solliciteren naar een stageplaats bij Mijnkennis. Ik heb deze stageplaats gekregen. In juni rondde ik mijn opleiding af en kon ik direct aan de slag met een vast contract.

Wat spreekt je aan bij MijnKennis?
Voor mij is het belangrijk dat ik me in een leuke sfeer verder kan ontwikkelen binnen de functie van Assistent Accountant. Als ik iets niet zeker weet, krijg ik uitgebreid antwoord waardoor ik heel snel veel bij leer. In januari ga ik ook nog starten met een nieuwe opleiding.

Waar kun jij MijnKennis klanten mee helpen?
Ik kan ze helpen met het inboeken van hun administratie, het bijhouden van het kasboek en de BTW voorbereiden en de aangifte doen.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Ik voetbal al jaren in een vriendenteam. Ik speel al langer, maar enkele vrienden zijn pas twee jaar geleden begonnen. Dat is altijd erg gezellig. Ik ben spits en topscorer van het team. (vertelde hij na aandringen red.) Mijn favoriete club is PSV. Verder ga ik graag uiteten met mijn vriendin of ga ik op stap met mijn vrienden.