Dinie Dijkman

Salarisadministrateur

"In mijn vak zijn zorgvuldigheid en integriteit gewoon vanzelfsprekend."

Mijn rol binnen MijnKennis

Als salarisadministrateur heeft Dinie een baan waarbij zorgvuldigheid altijd op nummer één staat. Hoe technisch of ingewikkeld de materie soms ook is, aan het einde van de dag gaat het altijd om mensen die er hun brood mee verdienen. Daarom mogen in een salarisberekening gewoon geen fouten zitten. Dat zijn de harde feiten voor een ervaren vakkracht als Dinie, met jarenlange ervaring om uit te putten bij elke nieuwe klantvraag die op haar wordt afgevuurd.

Toch is salarisadministratie geen droge materie, maar juist een dynamisch en altijd veranderend speelveld. Constante bijscholing is nodig om cliënten de meest actuele oplossingen te blijven bieden. Ik ben dus nooit uitgeleerd. Wet- en regelgeving veranderen zo snel, dat het een kunst en een sport tegelijk is om up-to-date te blijven: een echte uitdaging voor een perfectionist zoals Dinie!

Mijn bijdrage aan het team

Het brede vakgebied waar Dinie in opereert maakt het werk niet alleen uitdagend, maar ook heel divers en dynamisch. Dat betekent dat er een rijk en wijdvertakt netwerk van mensen en instanties is waar Dinie contact mee onderhoudt. Hier komt de brede kijk op salarisadministratie en de multidisciplinaire aanpak van het MijnKennis team sterk naar voren. Van de Belastingdienst en het UWV tot pensioenfondsen en verzekeraars: alle relevante spelers worden betrokken bij haar inspanningen om cliënten zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren over regelgeving en arbeidsrecht in de context van verloningen. Daarom is het ook zo belangrijk dat Dinie en haar collega’s zich continu blijven bijscholen. Up-to-date wetskennis en een actuele blik op nieuwe ontwikkelingen, ook op het gebied van digitalisering van de salarisadministratie: ze houden het werk boeiend en divers: voor Dinie, maar ook voor het hele team waarmee ze samenwerkt.