Floris Hofstede

Accountmanager

"None of us is as smart as all of us."

Wie: Floris Hofstede

Werkzaam bij MijnKennis sinds: 16-11-2022

Functie: Accountmanager

Waar werk je?: Lent en Doetinchem

 

Waar kun jij MijnKennis klanten mee helpen?
Als accountmanager ben ik het gezicht van MijnKennis. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de naamsbekendheid en het uitdragen van de kracht van MijnKennis bij ondernemers. Daarnaast zorg ik ervoor dat er contact wordt gelegd tussen de klant en de specialist. Mijn doel is het ontzorgen van de ondernemer.

Wat spreekt je aan bij MijnKennis?
Het spreekt mij enorm aan dat MijnKennis alle specialistische kennis onder één dak heeft. In mijn ogen biedt MijnKennis het gemak waar ondernemers naar opzoek zijn. Het bundelen van de specialistische krachten van de verschillende disciplines zorgt ervoor dat de ondernemer met elke uitdaging bij MijnKennis terecht kan.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Sport is een van mijn grootste hobby’s. Zowel het kijken als het beoefenen ervan. Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang gehockeyd in Doetinchem. Tegenwoordig ben ik in de sportschool te vinden of ga ik een rondje hardlopen.

Daarnaast ben ik ook een liefhebber van auto’s en de autosport. Graag kijk ik naar Formule 1 of verdiep ik mij in de ontwikkelingen in de autobranche.

Tot slot houd ik ook enorm van gezelligheid. Ik spreek graag met vrienden om een drankje te drinken en bij te kletsen.

Wat zijn jouw expertises?

Als sociaal en nieuwsgierig persoon kom ik graag met nieuwe mensen in contact. Ik vind het interessant om te horen wat anderen bezighoudt. Daarnaast vind ik het ook leuk om mee te denken. Als iemand tegen een uitdaging aanloopt help ik graag met het zoeken naar de ideale oplossing. Ik deel graag mijn kennis en vind het interessant om van anderen te leren. Het bundelen van krachten heeft in mijn ogen altijd een positief effect.