Myrte Radstaat

Binnendienst medewerker assurantiën

"Niets is onmogelijk, als je er in gelooft."

Wie: Myrte Radstaat

Werkzaam bij MijnKennis sinds: 9 mei 2022

Functie: Binnendienst medewerker assurantiën

Waar werk je?: Doetinchem

 

Waar kun jij MijnKennis klanten mee helpen?
Ik zal mijn werkzaamheden vooral uitvoeren vanaf het kantoor in Doetinchem. Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Zo zal ik klantbezoeken voorbereiden voor de collega’s van de buitendienst en deze bezoeken vervolgens uitwerken. Ook vraag ik concurrerende offertes op voor klanten, zal ik me bezighouden met de administratie van polissen en het beantwoorden van klantvragen.

Wat spreekt je aan bij MijnKennis?
Ik wil professioneel doorgroeien naar volwaardig adviseur op het gebied van assurantiën. Doordat MijnKennis een groot kantoor is, zijn er veel verschillende disciplines aanwezig en kan ik er veel leren. Hierdoor heb je ook veel verschillende collega’s en dat spreekt mij aan. Tijdens de sollicitatiegesprekken had ik een sympathieke indruk van de medewerkers en viel het me meteen op dat Doetinchem een mooi kantoor is. Kortom, een fijne werkplek.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Graag ga ik naar (hardstyle) festivals zoals Dreamfields en Hardfest, daarnaast ga ik lekker uiteten met vriendinnen en maak ik treinreizen door Europa. Ik ben nu het vaakst naar Zwitserland en Italië gereisd. Vooral de mooie uitzichten, het avontuur en bij aankomst de heerlijke Italiaanse maaltijden spreken me aan.

Wat zijn jouw expertises?
WFT Schade Zakelijk en Particulier, WFT Inkomen (mee bezig). De klant staat bij mij altijd centraal. Daarnaast werk ik nauwkeurig en gestructureerd en kan ik makkelijk verbanden leggen.