mr. Pascalle Speijers RB

Belastingadviseur en Jurist

"Als je doet waar je van houdt, schijnt de zon elke dag."

Wie: Pascalle Speijers (33), samen met Joey en moeder van Quince (2) en Yuna (0)

Werkzaam bij MijnKennis sinds: 1 mei 2019

Functie: Belastingadviseur/Jurist

Wat is je achtergrond?
Ik heb notarieel recht en fiscaal recht gestudeerd op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Twee masters, want ik vond ze allebei even leuk. Na mijn studie ben ik de adviespraktijk ingegaan waar ik inmiddels jarenlange ervaring heb.

Waar werk je?
Lent en Doetinchem.

Waar kun jij MijnKennis klanten mee helpen?
Ik adviseer klanten over aangiften, hun financiële planning, juridische zaken, vermogensplanning. Ik geef belastingadviezen, ik stel overeenkomsten op, maak aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting…Mijn werk is zo divers, ik kan niet alles opnoemen.

Wat spreekt je aan bij MijnKennis?
Dat alles samenkomt, het totaalplaatje kunnen maken voor je klant. Ook doordat ik zowel notariële als fiscale kennis heb kan ik op die manier zoveel mogelijk in de praktijk brengen, ik vind het mooi als verschillende expertises samenkomen en je echt van meerwaarde kunt zijn voor je klant.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Ik heb een druk gezin, mijn kinderen zijn nog erg jong dus die houden mij flink bezig, maar dat vind ik heerlijk. Ik vind het leuk om met mijn gezin erop uit te gaan; lekker wandelen, uiteten, een wijntje en ik houd van reizen.

Wat zijn jouw expertises?
Estateplanning, testamenten, huwelijkse voorwaarden, financiële planning en overeenkomsten