Roza Maassen

Salarisadministrateur

"Als je er blij van wordt, moet je het doen!"

Wie: Roza Maassen (39), getrouwd met Joost (2 zonen van 6 en 4 jaar)

Werkzaam bij MijnKennis sinds:1 juni 2021

Functie: Salarisadministrateur

Waar werk je?:Lent

 

Waar kun jij MijnKennis klanten mee helpen?
Met alles wat maar met salarisadministratie te maken heeft, van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan het op de juiste manier toepassen van de frequent veranderende wet- en regelgeving, dit vertalen naar een correcte procesinrichting in ons salarissysteem, advies met betrekking tot verschillende CAO’s, arbeidsrecht, wet- en regelgeving en dit voor de klant begrijpelijk(er) maken, verzorgen van loon- en pensioenaangiften.

Wat spreekt je aan bij MijnKennis?
Dat het complete pakket aan diensten, naast de salaris- en financiële administratie, speciaal afgestemd is op de behoefte van de mkb-er. Bij MijnKennis is een klant snel doorverwezen naar een collega van verzekeringen of onze gecertificeerde arbodienst. Dat zorgt dat je een klant heel gemakkelijk kunt ondersteunen, omdat veel zaken onder één dak ondergebracht zijn.

En een leuke bijkomstigheid is, dat ik weer samenwerk met Ingrid, waarmee ik in het verleden ruim zeven jaar fijn heb samengewerkt.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Ik ben een echte fröbelkont: iets op de naaimachine maken, puzzelen, taarten bakken, het huis gezellig maken en klusjes in en om het huis. Daarnaast wandel ik graag en spreek ik graag af met vrienden. Gezellig spelletjes doen of een drankje om bij te kletsen. Verder ben ik een echte kattenliefhebber en breng ik veel tijd door met mijn gezin.

Wat zijn jouw expertises?
Na 15 jaar werkzaam te zijn als salarisadministrateur kan ik door mijn ervaring veel voor een klant betekenen. Ik werk gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen. Daarnaast werp ik graag een kritische blik op processen om indien nodig verbeteringen door te voeren. Met als doel dat de werkzaamheden voor zowel de klant als voor ons op een efficiënte en uniforme wijze verlopen. Door middel van procesoptimalisatie en standaardisatie kunnen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen.