Hans Arentsen

Coach, trainer, recruiter, mediator

"Doe datgene waar je energie van krijgt!"

Mijn rol binnen MijnKennis

Na uitgebreide ervaring in leidinggevende functies te hebben opgedaan binnen KPN, werd het tijd om zijn vaardigheden op een kleinschaligere, warmere en persoonlijkere manier in te zetten. Binnen het MijnKennis team maakt Hans zich sterk voor vraagstukken rond verkoop, marketing, training, werving&selectie en mediation. Toch is zijn aandacht en energie vooral gericht op het ondersteunen en stimuleren van ‘zijn’ MijnKennis team. Voor Hans is deze hechte groep professionals de perfecte manier om zijn visie op slim ondernemen de wereld in te zetten, steeds met één persoonlijke stap tegelijk.

Mijn bijdrage aan het team

Hans is mede de drijvende kracht achter het idee van MijnKennis. Hij wil niets liever dan alle middelen aanspreken om ondernemers te laten doen waar ze het beste in zijn: ondernemen. Daarbij stimuleert, inspireert en enthousiasmeert hij niet alleen elke dag de ondernemers voor wie hij het allemaal doet, maar vooral ook de leden van het ijzersterke multidisciplinaire gezelschap dat hij inmiddels om zich heen heeft verzameld. Hij blijft zoeken naar de beste manieren om elke individuele klant op de beste manier vooruit te helpen. Dat heeft er niet alleen toe geleid dat MijnKennis steeds verder groeit, maar ook elke dag weer een beetje beter wordt in het bieden van persoonlijk advies en maatwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende ondernemingen. Vanuit zijn persoonlijke expertise zet hij zijn commerciële creativiteit en menselijke interesse in als trainer, coach, mediator en bruggenbouwer. Daarmee verspreidt hij zijn kennis op het gebied van marketing en verkoop op geheel eigen en persoonlijke wijze; precies zoals hij dat vanaf stap één met MijnKennis voor ogen heeft gehad.

Hans is dus graag de bindende factor binnen MijnKennis, juist omdat zijn commerciële creativiteit het best tot uiting komt als hij in gesprek is met zijn klanten en teamleden. Zo blijft hij continu op zoek naar het beste voor de klant. Zijn ervaring uit het veld is maar één van de diverse instrumenten die hij inzet op het gebied van werving, selectie en coaching (https://ttisuccessinsights.nl/). Met zijn trainingen op verkoop en Marketing gebied is hij niet alleen een verbindende factor, maar ook een actief meewerkend lid van het MijnKennis team.