Gun uzelf meer ruimte om te ondernemen

MijnKennis is een groeiende, bloeiende en dynamische partner voor iedere ondernemer. Met specialistisch advies, wetenschappelijke kennis, gezond verstand en zakelijk inzicht werken we vanuit een persoonlijke band om u als ondernemer te laten focussen op wat u het liefste doet: ondernemen.

Alle specialistische ondernemerskennis onder één dak

Bij het runnen van een bedrijf komen zo veel bijzaken kijken, dat het voor veel ondernemers voelt alsof u nauwelijks tijd heeft om zich met het hart van uw bedrijf bezig te houden. Dan biedt het advies en de ondersteuning van MijnKennis team verlichting, bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Zo zet u specialisten op de taken waar u op wilt kunnen vertrouwen, terwijl u de ruimte bewaart om te doen wat uw ondernemershart u ingeeft.

Multidisciplinair en multifunctioneel

Zodra u als ondernemer kennis maakt met MijnKennis, merkt u dat we als een hecht en dynamisch team van specialisten met u mee willen denken. We zijn multidisciplinair en multifunctioneel. Onze experts zijn van alle markten thuis, maar bovendien goed genoeg op elkaar ingespeeld om over de grenzen van hun specialismen heen kijken. Zo zorgen we voor flexibele totaaloplossingen in alle denkbare omstandigheden. Denk daarbij aan onder meer de volgende professionele expertises:

  • Administratieve dienstverlening
  • Fiscaal advies
  • Juridische dienstverlening
  • Verzekeringen en risicomanagement
  • HR en Arbokunde
  • Verzuimpreventie en re-integratie
  • Bedrijfsovername, fusies en reorganisaties
  • Notariaat
  • Marketingcoaching en verkooptraining

De meerwaarde van MijnKennis voor uw onderneming

Meer nog dan in onze brede waaier aan specialistische adviezen en diensten, ligt onze meerwaarde in de betrokken en transparante benadering waarmee we uw onderneming ondersteunen. Wij werken het liefst zo open en betrokken mogelijk. Ons beste werk komt voort uit het kennen van onze cliënten, omdat we weten waar u voor staat en wat u beweegt. Onze experts vormen een hecht team voor de meest doeltreffende oplossingen en integrale adviezen. Zo bent u in één keer zeker van de juiste steun en advies, waar uw onderneming ook mee te maken krijgt. We kijken graag samen vooruit, want we denken aan de lange termijn. Aan de hand van flexibele servicepakketten blijft u zelf bepalen wat u wel en niet nodig heeft. Zo weet u dat we snel kunnen schakelen en actief met u mee blijven denken, ook als er nieuwe kwesties, problemen, of kansen opspelen. MijnKennis laat u in alle rust ondernemen, terwijl wij u de zorgen uit handen nemen die u liever aan experts overlaat.

Transparant mensenwerk op maat tegen fatsoenlijke tarieven

Op dure en afstandelijke adviesbureaus zit geen enkele ondernemer te wachten. Met MijnKennis kiest u voor de menselijke maat, met een pakket aan diensten dat precies past bij wie u als ondernemer bent en wat u belangrijk vindt. We hanteren daarbij fatsoenlijke MKB-tarieven, waarbij u zelf de uitgaven onder controle houdt doordat u blijft bepalen wat wij voor u doen en wat u voor eigen rekening neemt. Uiteraard rapporteren we transparant en regelmatig over de voortgang, want we maken geen geheim van ons werk. Daarbij gebruiken we steeds meer digitale middelen, zodat u zelf online en in real-time kunt zien hoe we u ondersteunen. Dat neemt niet weg dat we u graag persoonlijk te woord staan over de zaken die spelen rond uw bedrijfsvoering. We zijn nooit verder dan een telefoontje bij u vandaan. Zo zorgt MijnKennis ervoor dat specialistenwerk mensenwerk blijft, terwijl u zich kunt richten op waar het u om te doen is: het leiden van uw eigen onderneming!