WeCreativez WhatsApp Support
MijnKennis is dé multifunctionele partner voor ondernemers. Wij hebben alle specialisten onder één dak die zorgen voor een soepele bedrijfsvoering. Denk daarbij aan salarisafhandeling, pensioenen, verzekeringen, Arbo en natuurlijk ook online administratie en juridisch advies.
Bereikbaar via WhatsApp op werkdagen van 8.00 uur – 21.00 uur

Het succesverhaal

“MijnKennis geeft me rust, omdat ze ons ontzorgen zoals wij dat ook naar onze klanten toe proberen te doen.”

Op alle fronten

“Hoewel we nog niet zo heel lang met MijnKennis samenwerken, bevalt de werkwijze tot nu toe prima. Het is erg prettig om te merken dat we op alle fronten van het ondernemen bij het MijnKennis team terecht kunnen, wat de precieze aanleiding ook is.”

Ruimte om eigen werkzaamheden weer op te pakken

“In eerste instantie kwamen we met MijnKennis in aanraking vanwege een langdurig zieke medewerker. Dat is op zich al vervelend genoeg, voor alle partijen natuurlijk, maar ik had niet verwacht dat ik er zo veel tijd en energie aan kwijt zou zijn om alles goed te regelen en de juiste informatie te vinden. Toen er nog een medewerker in een vergelijkbare positie terecht kwam, hebben we de verzuim- en re-integratie experts van MijnKennis erbij betrokken. Dat bood lucht en ruimte om me weer op mijn eigen werkzaamheden als directeur te richten, in het vertrouwen dat alles nu grondig en professioneel werd opgepakt.”

Opluchting

“Momenteel merken we dat er veel meer gebieden zijn waarop we de hulp en ondersteuning van MijnKennis willen gebruiken. We lopen regelmatig tegen zaken aan op bijvoorbeeld notarieel gebied, of rond accountancy en fiscale kwesties, waar we eigenlijk te veel tijd aan kwijt zijn om ze zelf goed op te kunnen pakken. Dan is het een opluchting om te weten dat MijnKennis specifieke taken over kan nemen. Bij onze verzekeringen bijvoorbeeld, die al jaren via een externe partij lopen, merk ik dat er in korte tijd drie keer een nieuw contactpersoon is toegewezen. Dat zet me toch aan het denken over de meerwaarde die de persoonlijke