WeCreativez WhatsApp Support
MijnKennis is dé multifunctionele partner voor ondernemers. Wij hebben alle specialisten onder één dak die zorgen voor een soepele bedrijfsvoering. Denk daarbij aan salarisafhandeling, pensioenen, verzekeringen, Arbo en natuurlijk ook online administratie en juridisch advies.
Bereikbaar via WhatsApp op werkdagen van 8.00 uur – 21.00 uur

Het succesverhaal

“Ons bedrijfsmotto ‘Samen Groeien’ is een prima match voor MijnKennis: de samenwerking biedt nieuwe kansen voor gedeelde groei en bloei!”

De persoonlijke relatie groeit mee met ons bedrijf

“We merken dat het team van MijnKennis weet wie we zijn. Omgekeerd weten wij ook met wie we samenwerken. Dat houdt de lijnen kort en open, ongeacht waar onze vraag precies mee te maken heeft. Dat werkt elke keer soepeler, omdat de persoonlijke relatie mee groeit met ons bedrijf.”

Persoonlijk en doeltreffend

“Willemsen Weijs is een onderneming in de tuinbouwsector waarin we van oorsprong zo veel mogelijk zelf deden; ook de taken gaat die alleen zijdelings met onze potplanten te maken hebben. Een eigen administratie voeren hoorde er gewoon bij. Nu het bedrijf groeit en middenin een ontwikkelingstraject zit, hebben we onze boekhoudkundige taken toevertrouwd aan het beheer van MijnKennis. Dat was even omschakelen, geef ik eerlijk toe, maar nu ik gewend ben aan de andere benadering, merk ik dat het werkt zoals ik had gehoopt. De korte lijnen en de persoonlijke relatie zorgen ervoor dat we met elke vraag snel en doeltreffend geholpen worden, of we nou mailen, bellen, of elkaar ter plekke spreken. De mensen van MijnKennis laten graag even hun neus zien om zelf te kijken hoe de zaak loopt. Dat scheelt een hoop misverstanden en uitleg over wat er speelt en wat we willen bereiken.”

Even wennen

“Zoals ik al zei was het wel even wennen nadat we onze administratie aan MijnKennis hadden toevertrouwd. Inmiddels merken we dat het gewoon heel goed werkt, ook omdat MijnKennis de tijd nam om aan de praktische veranderingen te wennen. Zeker de mogelijkheden van real-time online inzage van de gegevens is pure winst. In de tuinbouwsector is het vaak een kwestie van hollen of stilstaan. Daardoor liepen we met onze neventaken soms achter op de ontwikkelingen. Nu zijn we altijd up-to-date, omdat we weten dat er op de achtergrond voor wordt gezorgd dat er niets blijft liggen. Toch blijft de relatie het grootste pluspunt. Het MijnKennis team weet wie we zijn en ze komen graag even langs om de zaken door te nemen. Zo blijft de relatie gelijkwaardig en zien we onze organisaties in gelijke pas opbloeien.”