WeCreativez WhatsApp Support
MijnKennis is dé multifunctionele partner voor ondernemers. Wij hebben alle specialisten onder één dak die zorgen voor een soepele bedrijfsvoering. Denk daarbij aan salarisafhandeling, pensioenen, verzekeringen, Arbo en natuurlijk ook online administratie en juridisch advies.
Bereikbaar via WhatsApp op werkdagen van 8.00 uur – 21.00 uur

Het succesverhaal

Als makelaar ben ik eigenlijk de hele week onderweg. bezichtigingen, klantgesprekken en andere overlegvormen leggen een fors beslag op de tijd die ik in mijn onderneming kan steken. Om ervoor te zorgen dat ik mijn kostbare beschikbare tijd wel in de bedrijfsvoering en de omzet-kant van het bedrijf kan blijven steken is de samenwerking met MijnKennis een mooie oplossing. Nu alle collega’s precies weten waar ze moeten zijn om hun vragen snel en professioneel te laten beantwoorden, is de vakkennis en het advies van MijnKennis een belangrijk onderdeel van ons werkproces geworden.

Meer dan een verlengstuk

Wat we vooral merken sinds we met MijnKennis samenwerken, is het gunstige effect van een partner die tegelijk als klankbord en als vraagbaak optreedt. Dat kan natuurlijk alleen als die partner grondig geïnformeerd is over onze onderneming en de manier waarop we willen werken. MijnKennis beheert een hele reeks aan deeldiensten voor ons, met name op het gebied van HR en juridische zaken, maar door de manier waarop ze ons kennen als onderneming, zijn ze veel meer dan alleen een verlengstuk van onze accountant. Ik ben een rasondernemer, en ik houd me daarom het liefste bezig met de omzetaspecten van ons bedrijf. Die ruimte geeft MijnKennis me, en dat merk je. Inhoudelijk is het erg goed om te merken dat Mijnkennis heldere doelen stelt en de administratieve randvoorwaarden scherp in de gaten houdt. Dat is een absolute meerwaarde op zich, bovenop alle meerwaarde van een specialistisch en breed onderlegd team dat hands-on communiceert en de lijnen kort houdt.

We weten ze steeds te vinden

We merken dus dat we meer aan onze eigen kerntaken toekomen, nu de samenwerking goed is ingeregeld en alles vlotjes loopt. Onze medewerkers weten inmiddels steevast de juiste persoon te vinden bij de vragen waar ze tegenaan lopen, waardoor MijnKennis echt aanvoelt als een geïntegreerde oplossing. Door het scala aan diensten dat ze leveren hoeven we hier op kantoor veel minder administratieve discussies te voeren, maar de collega’s hebben nu ook veel meer en actueler inzicht in allerlei gegevens, zoals bijvoorbeeld de loonstrookjes. Kort gezegd merk ik direct in de praktijk dat je samen sterker staat – precies waar het MijnKennis om te doen is!